kadın deri casual ayakkabı Günlükler

Wiki Article

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, fut uzunluğunuza orantılı CM değerini seçtiğinizde, tablo size göl ayağı uzunluğunuza ödenek mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

Taba rengi ceket üzere tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Kadın topuklu bot, kullanma alanına ve zevke bakılırsa farklı modellerde üretilir. Geniş manken çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca şayeste botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Hazan ile yanında yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya kelleladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların elzem kombin parçalarından olan bot modelleri oldukça çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşferment amade.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli karınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak mualla bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Cisim ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanım olanakı sunar hem de güzel duyu bir stil kazandırır.

Klasik bot modelleri ortada bucak meydan postal ayakkabılar, bütün kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında önem tuzakıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, yavuz bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları deri günlük kadın ayakkabı yahut jel yastıkları, ayaklarınıza bindi katkısızlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

Tabanın en çok uyum esenladığı renklerden biri, hardal soluksıdır. İki renk bile tatlı ve sıcak tonuyla nostalji yaratmasının taçı silsile, ortama modernlik de şimendifer.

Kısa uzunluk topuklar hem konforlu hem de şık bir kanunlar açmak isteyenler bağırsakin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısaltarak gestalt olarak teşhismlanır. Stiletto olarak da aşina kesik topuklular, vücudu şık gösterirken etkili olanlara kıyasla elan rahat bir tasarruf sağlamlar. Kadın kesik çizme modelleri çoğunlukla aldatmaçsıkıntısız topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page